Uvod

Pristupanjem na “Forum udruženja primenjena fizika i elektronika” (u daljem tekstu “mi”, “nas”, “naš”, “forum”), prihvatate uslove navedene u daljem tekstu. Ako se ne slažete sa svim uslovima onda vas molimo da ne pristupate i/ili koristite forum. Mi možemo ove uslove promeniti bilo kada i u krajnjem ćemo vas obavestiti o tome, mada bi bilo mudro da sami proverite zvaničnost uslova dok nastavljate korišćenje foruma nakon promena, što znači da prihvatate ove uslove u ažuriranom i/ili ispravljenom obliku.

Discourse

Naši forumi su omogućeni od Discourse programa (u daljem tekstu “oni”, “njih” “hjihov”, “Discourse”) što je rešenje za forum izdat pod “GNU General Public Licenence v2” (u daljem tekstu “GPL”) i čiji izvorni kod može biti preuzet sa https://github.com/discourse/discourse. Discourse program samo olakšava na mreži osnovane razgovore; Discourse nije odgovoran za ono što se odobrava i/ili ne odobrava kao dozvoljeni sadržaj i/ili ponašanje. Za više podataka, molimo pogledajte: https://www.discourse.org/.

Uslovi

Slažete se da nećete slati nikakav naoupak, bestidan, prost, klevetnički, pun mržnje, preteći, seksualno-usmeren ili bilo kakav drugi materijal koji može da povredi bilo kakve zakone vaše zemlje, zemlje gde se forum hostuje (Savezna Republika Nemačka) ili međunarodni zakon. Radeći tako, može doći do toga da budete trenutno ili za stalno stavljeni pod zabranu, sa obaveštenjem vašem internet servis provajderu ukoliko bude traženo od nas. IP adrese svih poruka su snimljene kako bi pomogle u sprovođenju ovih uslova. Slažete se da forum ima pravo da ukloni, učita, premesti ili zatvori bilo koju temu i bilo kada to bude smatrano za shodno. Kao korisnik se slažete da bilo koji podatak koji unesete bude sačuvan u bazi. Međutim ovi podaci neće biti obelodanjeni trećoj strani bez vaše dozvole, niti će forum ni Discourse biti držani odgovornim za bilo kakav pokušaj hakovanja koji bi mogao dovesti do toga da ovi podaci budu kompromitovani.